Dirigent

Arjan van der Roest is dirigent van kerkkoren, gemengde koren en dameskoren en is vaste repetitor van de Utrechtse Bach Cantate-diensten.

Naast zang bespeelt Arjan piano, klarinet, saxofoon en viool.

Arjan heeft de studie "Master Dirigent" gedaan aan het Utrechts conservatorium en heeft vorig jaar (2013) het diploma behaald (docent Rob Vermeulen). In 2006 heeft hij het diploma "Orkestdirectie" behaald aan het conservatorium in Maastricht (docent Jan Stulen) en in 1996 het diploma "Docent Piano" aan het Amsterdams conservatorium (docenten Hans Derksen, J. M. Huizing en Jan Wijn).

Pianist

Pianist Johan Wentink is een musicus die veel plezier beleeft met zijn muziek naast zijn werk als key-accountmanager in de Petro-, chemische industrie. Naast deze baan heeft hij zijn eigen bedrijfje JW Music Solutions om muziek op maat te maken voor een breed muzikaal publiek zoals: kerken, koren, solisten, muziekdocenten, christelijke boekhandels, trompettisten en brassbands. De activiteiten van JW Music Solutions: het maken van bladmuziek of orkestbanden op klantenwens, pianobegeleiding voor koor of solist, pianoles en achtergrondmuziek voor een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft, lustrum of minder feestelijke gelegenheid zoals een begrafenis.

Johan speelt piano bij het Christelijk Streekkoor Otterlo vanwege de gezellige groep mensen, een toegankelijke cultuur, een kwaliteitsdirigent met een goed gevoel voor humor en die het koor op een natuurlijke wijze naar een hoger plan weet te tillen.

Johan Wentink

Repetitieavond

Elke donderdagavond repeteert het koor in gebouw Eben Haëzer, naast de Nederlands Hervormde Kerk, Kerkstraat 6 te Otterlo van 19.45 uur tot 21.45 uur. 1 maal per maand oefent het mannenensemble. 

1 maal per maand wordt de piano bespeelt door Johan Wentink, die het koor ook begeleid als er een optreden is in een verzorgings- of bejaardenhuis.

Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wilt u eerst kennismaken met ons koor, kom dan eens een repetitieavond bijwonen/meezingen en wees onze gast. U zult merken dat er naast het serieuze instuderen van nieuwe muziek ook ruimte is voor ontspanning.

© Christelijk Streekkoor Otterlo. Alle Rechten Voorbehouden
Ontwerp en Realisatie: Offroad Media uit Ede